doživeto konfliktne reči off Slovenija 

Državne subvencije za revne in obubožane borce

Zveza združenj borcev za vrednote narodnoosvobodilnega boja dobila bitko leta 2016.

Lanska vlada, uradno je to bila vlada #SMC – vlada Mira Cerarja, je nekdanji Stanovnikovi (Turnškovi) #ZZB NOB za leto 2016 namenila več, kot pol milijona evrov. “Ne moreš se lačen borit”, so prav’li stari partizani. V humanitarne namene je prav iz tega naslova država spet, še in že petinsedemdesetič namenila sredstva za revne, lačne in obubožane borce, saj se iz naslova tistih 20 – 30.000 borčevskih pokojnin ne morejo dovolj podpreti.

Sploh pa je pohvalno to, da 86 odstotkov javnih uslužbencev na družabnih omrežjih ( #twitter #facebook ) lajka in retweeta pozive ali pa pozivajo sami, da moramo bogati Slovenci z SMS nabirkami ali še bolj donosnimi zbiranji zamaškov, poskrbeti za domače sirote, bolne in pomoči potrebne.

7+

Zadnje objave

7 Thoughts to “Državne subvencije za revne in obubožane borce”

 1. […] Desettisoči smo priča, da folk redno opozarja na širjenje mržnje. Pri najbolj brutalnih primeri se seveda nekaj premakne. Najbolj gnusne kršilce nagradijo s funkcijo na kateri lahko svoje izrojenosti še bolj širijo, nekatere bogateje subvencionirajo. […]

  0
 2. It’s really a nice and useful piece of information. I’m glad that you just shared this helpful info with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

  0
 3. […] Desettisoči smo priča, da folk redno opozarja na širjenje mržnje. Pri najbolj brutalnih primeri se seveda nekaj premakne. Najbolj gnusne kršilce nagradijo s funkcijo na kateri lahko svoje izrojenosti še bolj širijo, nekatere bogateje subvencionirajo. […]

  0
 4. […] Državne subvencije za revne in obubožane borce […]

  0

Leave a Comment