Izbris Netlog profila – Kako izbrisati Netlog uporabniški račun

Izbrisati Netlog uporabniški račun - vpis
Izbrisati Netlog uporabniški račun - vpis

Kako trajno izbrisati in za vedno zapustiti socialno omrežje Netlog (http://netlog.com)? Kako dokončno izbrisati Netlog uporabniški račun – profil? Postopek in jasna navodila  za hiter in trajen izbris Netlog uporabniškega.

Podobno, kot  izbris Facebook uporabniškega računa – profila, tudi Netlog, ob izgubi slehrnega naveličanega omreženega uporabnika, ponuja  možnost trajnega izbrisa Netlog uporabniškega računa. Ta opcija je navadnemu uporabniku zelo prikrita in založena s kopico nepotrebnih vljudnostnih vprašanj in opozoril .

Sledi naslednjim korakom  in Netlog uporabniški račun bo izbrisati za vedno:

  • vpis v Netlog račun (vzdevek in geslo)
  • klik “Nastavitve” zgoraj desno
  • klikni na “Račun
  • klik “Zbriši
  • vpiši razlog zaradi katerega želiš izbrisati svoj Netlog račun
  • sledi korakom

Od Netloga  prejmete sledeče  e-mail obvestilo o izbrisanem profilu:

Izbris Netlog uporabniškega računa - elektronska pošta o izbrisu
Izbris Netlog uporabniškega računa - elektronska pošta o izbrisu

Izbris Netlog uporabniškega računa – elektronska pošta o izbrisu

Netlog bo uporabniški račun – profil izbrisal  trajno  v roku 14 dni. Če seveda v tem roku ne naredite katere so najbolj očitnih napak, zato…

POZOR!!!

Preventivno pobrišite piškotke (cookies) v brskalniku, ki ga uporabljate, ne prijavljate se na svoj stari Netlog račun in ne klikajte (14 dni) na povezave prejete v e-mailu !

0

Zadnje objave

One Thought to “Izbris Netlog profila – Kako izbrisati Netlog uporabniški račun”

  1. Aleksander Škrinjar

    I¨have one quastinos,could you take me off netlog page,please!
    Thank you,
    lipek

    0

Leave a Comment