konfliktne reči za mirne misli in duha 

Kreteni, idioti, debili, paraziti

Če sem deinštaliral #twitter potem je res prava kriza. 

Težko se izogneš bivši ženi, mimoidičim kretenom na ulici, idiotom za volanom, skoraj nemogoče pa se je izogniti virusom in parazitskim javnim podjetjem. Povsem simpl pa se je izogniti medijski gnojnici in debilom na spletu.

Kadar pride čas, ko moraš v življenju zajeti sapo in razmisliti kako in kam boš obrnil jadra, se je pametno potuhniti. Ko imaš poln kurac in si v kurcšlušu se moraš odklopiti. Adijo pamet! Če se ne odkonektaš od zgoraj navedenih motenj ni šans, da s sebe streseš stres.  Če bi bil mornar, saj na cesto v tem kaosu se odpravijo le budale in naivneži ki odhajajo na delo, bi danes jadral v neznano, ne pa razbijal po tipkovnici. Lahko bi omilil krizo, da bi po tradicionalni metodi, koga premlatil, vrgel granitno kocko v izložbo ali opeval genocid nad sodržavljani, ampak se ne pajdašim z ekstremnimi levičarji. Svojo napetost in krizo bi lahko ublažil tudi, če bi v nedogled jamral po spletu, hujskal sokolege k vstaji, ki nikoli ne vstane ali pa kar komu pojahal ženo, a bi me označili za skrajnega desničarja. Ker televizijo gledam poredko, dnevnoinformativnih oddaj sploh ne več, radio pa poslušam zgolj zaradi glasbe in internet rabim za življensko potrebne reči sem precej bol kul, kot nekoč. Preprosto moraš! Moraš se nadgrajevati in korigirati svoje bedno življenje. Poznam ljudi, ki menijo, da nazadujem in sem jih odjebal.

Lani jeseni sem s telefona deinštaliral Twitter. Ja, tisto demokratično orodje, ki sem ga toliko let zagovarjal. Sedaj na timeline pokukam le občasno preko desktop različice.

Smilijo se mi  intelektualci, ki menijo, da denar ni vse in me pokličejo, če jim do prvega posodim 40 evrov. Verjetno z njimi kupujejo srečo o kateri razlagajo v svojih debatah. Sem nekdo, ki imam rezervni program za rezervi program. Pod kapo nosim dva zajca, v žepu imam skrit žep.

Težko mi je, ampak mi je vseeno lažje, kot mi bo, ko bom 150 centimetrov pod zemljo.

0

Zadnje objave

One Thought to “Kreteni, idioti, debili, paraziti”

  1. […] Če sem deinštaliral twitter potem je res prava kriza.  Težko se izogneš bivši ženi, mimoidičim kretenom na ulici, idiotom za volanom, skoraj nemogoče pa se je izogniti virusom in parazitskim javnim podjetjem. Povsem simpl pa se je izogniti medijski gnojnici in debilom na spletu. Kadar pride čas, ko moraš v življenju zajeti sapo in razmisliti… Vir: Hac Kreteni, idioti, debili, paraziti […]

    0

Leave a Comment