estrada Internet Multimediji statistika 

Najbolj obiskane internetne strani na svetu

Če je Google car, je Facebook njegov sekretar in logično bi  bilo da je  Youtube hišnik, a kaj ko ravno za večino hišnih opravil poskrbi ravno car sam.

Na globalni-svetovni ravni najbolj obiskanih spletnih strani na internetu zgolj velikani, kot so iskalniki, družabna / socialna-omrežja, blogerske platforme in unisex multimedijski velikani. Najbolj obiskana spletna stran  s končnico .si je slovenska spletna stran Google- google.si, tako opevana slava 24ur – 24ur.com šele na 5.mestu lokalno in 5.567 mestu globalno.

Lestvica 10 najbolj obiskanih spletnih strani na svetu, pardon, na internetu

 1. Google – google.com
 2. Facebook – facebook.com
 3. YouTube – youtube.com
 4. Yahoo – yahoo.com
 5. Blogger.com – blogspot.com
 6. Baidu.com – baidu.com
 7. Wikipedia – wikipedia.org
 8. Windows Live live.com
 9. Twitter – twitter.com
 10. QQ.COM – qq.com

Med prvih 100 najbolj obiskanih spletnih strani se visoko na 18. mesto vzpenja aplikacijsko, za blogerje,  najbolj dovršena in priljubljena platforma WordPress – WordPress.com. 23. mesto zaseda je eBay – ebay.com, najbolj priljubljena spletna dražbena prodajalna, tik za njim na 24. mestu, pod novim vodstvom preimenovani, nekoč cenjen  in priljubljeni iskalnik, Search, danes nazivani Bing – bing.com.

Prvo televizijsko in multimedijsko hišo na spletu BBC Online – bbc.co.uk, najdemo na 44.mestu. 90.  mesto pa zaseda New York Times-nytimes.com, kot  najbolj priljubljena ameriški časopisna hiša. (vir)

Prvim 100-im najbolj priljubljenim, obiskanim, branim, klikanim ali kakorkoli že obleganim spletnim stranem na svetu  za ovratnik, na 101. mestu, diha  TwitPic – twitpic.com.

Podrobna globalna svetovna lestvica vseh 5- sto najbolj obiskanih  spletnih strani na internetu >>

0

Zadnje objave

13 Thoughts to “Najbolj obiskane internetne strani na svetu”

 1. […] svojimi nadgradnjami in vse več uporabniki twitter  dokazuje, da je njegovo mesto, na globalni lestvici velikanov, […]

  0
 2. […] obiskanosti spletnih strani), najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji 24ur.com, ki je na realni globalni ravni izven domačih merjenj razvrščena nekoliko drugače. Število  obiskovalcev ne gre v kontekst […]

  0
 3. F*ckin’ remarkable things here. I am very glad to see your post. Thanks a lot and i am looking forward to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

  0
 4. black hat seo forum with a twist, man i love SEO

  0
 5. Paris Mausser

  Uhhm..Hello there, Numerous folks will likely be benefit out of your writing. Cheers!

  0
 6. Hello webmaster, 50,000 People CAN’T Be Wrong! http://pendek.in/0kfz

  0
 7. Keep functioning ,remarkable job!

  0
 8. Najbolj obiskane internetne strani na svetu | h3 with love!

  0
 9. Najbolj obiskane internetne strani na svetu | h3 or Najbolj obiskane internetne strani na svetu | h3 ou say!

  0
 10. Wohh just what I was searching for, regards for putting up.

  0
 11. Google se počasi uveljavlja kot veliki monopolist na spletu, kajti tudi youtube in blogger sta že njegova.

  0
 12. […] obiskanosti spletnih strani), najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji 24ur.com, ki je na realni globalni ravni, izven meja domačih merjenj, razvrščena nekoliko drugače. Število  obiskovalcev ne gre v […]

  0

Leave a Comment