estrada 

Najboljši slovenski blogi so mit

Kako ovreči #mit o blogih in blogerjih?

Kot pri ženskah, tudi pri blogih ne moreš več z gotovostjo reči, da je seksi ženska ženska. Lahko, da je sestra.

Še blogi niso več kar so bili. Sprva tematskih blogov nisem maral. Ne pravim, da so mi danes všeč, ampak nekaj je. Preglednejši so, veš kaj lahko iščeš na blogu, ko se na njem znajdeš. Tudi moj #blog je tematski. Tema: neumnost na 1001 način. Med vrsticami pa tudi tu najdeš zanimive, poučne, življenske in celo breaking news informacije.

Blogi in blogerji so estrada, ampak če je Bojan Požar bloger in #Pozareport blog, potem je blog tudi #Dnevnik in #MMC. Če je copy past receptov blog, potem je tudi wikipedia blog… Štekate.

Pa še en pomemben breaking medvrstičenja. Za trenutek bi prosil, da tipkovnice, kulije, kamere in mikrofone odložijo vsi TV in časopisni novinarji:

Blog je individualna platforma (to) in ne objava, članek, prispevek, zapis, post (to)…. Špricanje se rado maščuje. Ste strokovnjaki, pa si to vseeno zapomnite.

Ko sem z blogom jaz plaval hrbtno je to, pa to bila #elita. Danes polovica teh več ne piše, polovica od polovice objavlja v stilu spletne trgovine, eni objavljajo, kot portal za nabirko evrov. Skratka, zdi se mi, da 65% blogov več ne spominja na bloge.

It’s time to move on.

7+

Zadnje objave

One Thought to “Najboljši slovenski blogi so mit”

 1. Hello there,

  My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at h3.si promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

  We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
  .
  If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

  Thanks,
  Aly

  0

Leave a Comment