Plačam tudi v ‘naturalijah’

Frenk je še vedno brez dela! Jaz občasno še kaj pošušmarim, čeprav zastonj ne mislim delati v nedogled! Pa saj je kar prijalo tole poletje, le tako hitro je mimo. Nedavno sem pomislil, da je celo moja predigra daljša, pa sem se namrdnil, ker niti ta ni več kar je bila.

Vsake kvatre še malo pobrskam po blogih, ničesar takega nisem uspel najti ob čemer bi se nasmihal še dan potem ali o tem na takšen ali drugačen način pomišljal. Kje vraga so blogerji, ki so včasih zdrmali sceno? Nimam v mislim pijančkov in ekscesnih unikatov, ampak talentirane pisune, ki znajo zvabiti emocije, ki sprovocirajo kot špricer hladne, pa se ti v zapisu sploh nimajo na kaj opreti…

Vem paradoksalno vprašanje, sanje svinje, sploh  če pomislim, da je moja blogerska duša prodana že nekaj časa in  izgubljena tava med milijardami bitov, ki se pretakajo po bakru in optiki. O tem sem že pravil, kar potrjuje moje vizonarsko poslanstvo.

Zares kje so blogerji, ki so navduševali s svojimi čustvenimi izlivi. Prepričan sem bil, da ko ne bom pisal, se bom naslajal ob nenavadnosti tisočerih umov, življenskih tegobah posameznikov, trivialnih podvigih neznanih junakov…

Nič od tega!

Ko sem umrl sam, dobivam občutek, da umirajo drugi z mano.
Sit sem potopisov, reportaž s kraja dogodkov, sit sem vsega, kar lahko dobim tisti hip, ko stopim med ljudi ali odprem časopis. Hočem več, hočem šepet preteklih junakov pod mojim postom, da ste še tu! Menda niso vsi dobri zapisi že spisani, menda niso vsi pisci že izgubljeni?

Za božjo voljo, dajte mi svojo dušo, tisto, česar ne dobim niti za denar!

hac watching you…!

0

Zadnje objave

6 Thoughts to “Plačam tudi v ‘naturalijah’”

 1. Prav zares, izpovednih misli in dobre pisce s smislom, ki občutijo kaj ljudje želijo ni. Samo neke novice, pa opisi krajev, ljudi, skratka, smeha in življenskih trenutkov maloda nič. Pa ti sestavi kaj, saj si znal navdušiti:)
  Lp Kaya

  0
 2. jos

  ni jih več,pametni so in so prenehali siti lačna usta,ki jim niso vračala. še več hotela so več! in to vse đabe! zdej pa so ostali le še takšni brez domišljije, s pomanjakanjem pravpisja in slovničnega znanja. ka to so zdej blogi!
  daj jim bog večni pokoj!

  0
 3. hac

  @ kaja, na ukaz je pisati težko:)

  @jos, mislim,da imaš prav!

  0
 4. Hvala za intiresny Blog

  [WORDPRESS HASHCASH] Komentatorjev ključ ‘0 ni bil veljaven.

  0
 5. All people deserve wealthy life and loan or just student loan will make it much better. Because freedom bases on money.

  0
 6. Hello there,

  My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at h3.si promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

  We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
  .
  If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

  Thanks,
  Aly

  0

Leave a Comment