Aktualno konfliktne reči Multimediji sumljivo brez porekla 

Primer vrhunske volilne kampanje

“Žan Mahnič je lažnivec, ker Mahnič velikokrat laže”, pika, saj je tako na največji in hkrati nacionalni televiziji to povedala visoka parlamentarna avtoriteta, ministrica Andreja Katič!

O tej Katičevi je govora.

To je tista ministrica, ki ni prišla pred vojaško sodišče, četudi je na Graški gori poveličevala agresorsko vojsko. To je tista ministrica, ki zaradi neprimerne obutve vojakov ni želela prevzeti odgovornosti za njihove ozebline. In ja, to je ta ministrica, ki na očitke odgovarja z obsodbami in sprenevedanji, a kljub visoki moralno-etični drži ne čuti potrebe po odstopu.
Kakšna avtoriteta je Andreja Katič? Nič večja od kolegov,Kordiša, Škoberneta, Mesca, Moderndorferja…

Whatever že mislimo o njej, je posnetek, video, novica, dosegla več in vse tisto o čemer večina strank in kandidatov v predvolilni kampanji samo sanja.

To so vprašanja poslanca Žana Mahniča (stranka SDS) postavljena obrambni ministrici Andreji Katič

  • kje sem se zlagal,
  • mi poveste kje je vidno izboljšanje stanja,
  • zakaj smo kljub dodatnim sredstvom padli na preverjanjih,

Nov načrtovan, precizen in nevarno zavajujoč desant na kredibilnost novic. Vrhunski spini so najboljše lažne novice #fakenews, hkrati pa odlična politična kampanja. (video 28. februar 2018 13.00 – Poročila RTV Slovenija)

Kdo je sedaj lažnivec?

0

Zadnje objave

2 Thoughts to “Primer vrhunske volilne kampanje”

  1. […] “Žan Mahnič je lažnivec, ker Mahnič velikokrat laže”, pika, saj je tako na največji in hkrati nacionalni televiziji to povedala visoka parlamentarna avtoriteta, ministrica Andreja Katič! O tej Katičevi je govora.   Dobro da je Katičeva jugoslovanska obrambna ministrica,če bi bila SLO bi jo lahko vojaško sodišče obtožilo izdaje. pic.twitter.com/24mEdROuEI — I feel Slovenia (@slovenistan)… Vir: Hac Primer vrhunske volilne kampanje […]

    0
  2. hac,thanks for the article post.Really thank you! Great.

    0

Leave a Comment