konfliktne reči nidani Slovenija sumljivo brez porekla 

Triglav izgubljene Naložbe

Zavarovalnica Triglav
Zavarovalnica Triglav

Obvestilo malim delničarjem družbe Triglav Naložbe d.d., po novem, Triglav izgubljene Naložbe d.d.:

Spoštovani majhni, nepomembni in pogrešljivi delničarji družbe Triglav izgubljene Naložbe d.d.,

kot imetnika  delnic zanemarljive vrednosti družbe Triglav izgubljene Naložbe d.d., vas obveščamo, da smo v dogovoru z  ZaOkrožnim sodišče v Ljubljani s sklepom št.2011/krenacifra sprejeli krensklep o eliminaciji  manjših nepomembnih členov v družbi Triglav izgubljene Naložbe d.d. Združba neprofitne  družbe za zapravljanje je namreč  23.5.2011 sprejela krensklep, ki omogoča večinskemu deničarji obračunati s kapitalom malih delničarjev. Na osnovi ocene, se manjših družbenikov sme rešiti s simboličnim denarnim izplačilo v višini ene kave za delnico na območju izven prestolnice.

Pravno obvestilo:

Pri poskusa izigravanja družbe s strani malega delničarja, da bi ta skušal zasesti katero od mest na ljubljanskih terasah, se odgovornost poravnave priložnostne kavice prenaša izklicno v breme malega delničarja, družba Triglav izgubljene Naložbe d.d. za to nima nikakršne odgovornosti. Malega delničarja pa se predlaga v kazenski postopek obravnave Okrožnemu  sodišču v Ljubljani.

Simpl kmečko-parodičnim  razlagam sledijo strokovna poročila, pravne smernice in sugestije institucijam, ki bi v urejeni družbi prednostno morale varovati individualne vlagatelje in zavreti nadaljno realizacijo tajkunizacije Triglava Naložbe d.d.

0

Zadnje objave

9 Thoughts to “Triglav izgubljene Naložbe”

 1. mirko

  Zanimivo in glede na to, da to res kaže na čisto prevaro, bo razplet verjetno še pester.

  0
 2. […] Nova tajkunizacija – Zavarovalnica Triglav skuša prevarati male delničarje Triglav izgubljene Naložbe Related Tags: cena delnice, delnice triglava, dne, evrov, ljubljana, mali delničarji, odpravnina, […]

  0
 3. lupre

  še dobr da smo se jih rešli pravi čas in drobiž porabli LOL

  0
 4. avtor

  @mirko: upajmo, čeprav je v vseh pogledih ignoranca, institucij in organov do civilne družbe, porazno sramotna!

  @lupre: ravno na račun takšnih kot ti, ker vam ni bilo mar, se je družba okoristila, dobila premoč. Vsakdo ima s svojim pravico iti do konca! Eni ste vezeli drobiž, drugi ga nočejo in imajo pravico iti do nule, ampak o tem odloča vsak delničar posebej, tudi če gre le za eno delnico.

  0
 5. […] izključeni in razlastninjeni mali delničarji Skupine Triglav. ZT je namreč lastništvo nad  Triglav Naložbe, v škodo in nemoč malih delničarjev, dosegla z inverzno tajkunizacijo. Lastniška struktura delnic ZT- […]

  0
 6. iča

  In ne le Triglav, tudi ostale investicijske družbe so nam pokradle premoženje. Rodili so se tajkuni, ki se bohotijo tudi na lestvici najbogatejših managerjev.Pa pravijo da je tajkune ustvaril Janša. To lahko govori le nekdo, da preusmerja pozornost.

  0
 7. avtor

  Pritrjujem zadnjemu stavku in dodajam, s čimer se že ponavljam; kdor meni, da je desničar ustvaril tajkune ima zato že dobre in skrite razloge.

  0
 8. […] Na to temo je treba vedeti več: Fantomsko reševanje fantomske banke NLB Tajkunizacija Zavarovalnice Triglav Re: Triglav izgubljene Naložbe […]

  0
 9. […] Sorodno: Izplačilo denarne odpravnine delničarjem Triglav naložbe d.d. Re: Triglav izgubljene Naložbe […]

  0

Leave a Comment